Gezellige Chauffeuse Zoekt Man!!!!!!!

Ik ben Elke, chauffeuse en dus veel onderweg voor mijn werk. Als ik thuiskom ben ik vaak te moe om nog uit te gaan/te gaan stappen. Dus hoe kom je dan die leuke spannende man tegen? Nou wellicht hier? Ik ben niet (direct) op zoek naar een relatie maar een leuk maatje voor uitjes/gezelligheid is zeer welkom en zeker als je ook nog bij mij uit de buurt komt. Ben jij een leuke humoristische man uit de omgeving N-Holland. Geen rare fratsen of fetishes graag. Je leest soms dingen :S Ik hou zelf van gezelligheid, langzaam de spaning opbouwen, massages/wellnes, lingerie.

Details

Zoek een date in: La Hulpe, Waals-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op