Gezelligheidsdier Zoekt Leuke Date 403 te Koop

Mijn naam is Deeske, ik ben 28 lentes jong en heb weer helemaal de zomer in mijn bol. Ik zoek een leuk gezelschap om wat tijd mee door te brengen. Ik heb mijn profiel online gezet zodat je een betere indruk van me krijgt. Ik vind mezelf prettig gestoord, niet te moeilijk in de omgang en lekker open-minded. Ik zoek een gezellige vent die weet hoe die voor een vrouw moet zorgen en moet verwennen. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan zie ik je berichtje tegemoet..
Alleen reacties via de link!! (geen dure – of abonnementsdienst!!!)

Kusje

Details

Zoek een date in: Hellevoetsluis, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op