Goed Gereedschap Gezocht .

Gebonden vrouw van 34 jaar zoekt man (18+) met goed gereedschap (17 cm+). Hantering van speeltjes is ook mogelijk, mijn man is hier helaas niet voor in. Als mijn man me neukt voel ik maar weinig van de penetratie en zou daarom graag eens een forse lul in me willen voelen en elkaar naar het hoogtepunt te drijven terwijl mijn nauwe kutje je lul lekker opslokt. Zoek een heerlijke genotsknots voor vaker. Voor veel verwennerij, genot en spanning… Discretie gevraagd. Kan niet ontvangen maar werk in de hotelbranche dus dat komt wel goed… afstand is voor mij geen probleem… lekkere kus ilona xXx

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Putte  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op