Handige Harry Gezocht!!! te Koop

Hoi, hoi, Ik ben Jannick en ik ben op zoek naar een man die me wil helpen? Waarmee? Nou ja, gewoon klusjes opknappen in en om het huis. Ik ben een dame en dus niet zo een handige harry soms. Hihi. Ik ben vrijgezelle, heb een vrij druk leven maar dat neemt niet weg dat er geen tijd mag (moet) zijn voor andere dingen. Toch? Daarom een klusjesman, zowel in huis en buitenshuis. Niet alleen aan het huis, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb dan wel een unieke manier van betaling bedacht. Interesse? Mail me maar. Haha. Kus Jannick

Details

Zoek een date in: Halle, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op