Happy Single Is Op Zoek Naar Sex….

k zoek zeker wel. Ik ben het eigenlijk wel zat om een ‘happy single’ te zijn. Voor een onafhankelijk persoon als ikzelf, was single de eerste paar jaar erg lekker, maar inmiddels ben ik weer helemaal toe aan een relatie of een vaste sexrelatie het is maar net hoe de klik is natuurlijk. Ik wil in het weekend gewoon gezellig met iemand wakker worden, ontbijten, kletsen, leuke dingen doen etc. En hopelijk is dat dan zo leuk dat ik nooit meer de behoefte heb om met m’n hoofd op een site als dit te gaan staan! Lijkt het je leuk me beter te leren kennen, stuur dan vooral een reactie . LYNA.

Details

Zoek een date in: Katendrecht, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op