Heb Jij Zin In Een Belegen Doos

Ik heb deze vingers net uit me natte kutje gehaald om ze heerlijk af te likken. Ik ben dan wel op leeftijd maar alles werkt nog heel goed, hoor. Ik kom alleen op straat niet zoveel mannen tegen om dat eens aan te laten zien. Jij weet wat ik wil en ik beloof je dat ik het nog kan, dus zullen we snel eens wat afspreken? 4202 naar 2800
Kijk voor alle advertenties op bluspunt
Mak nog meer kans op een lekkere date en plaats zelf een advertentie

Dit is geen abonnementsdienst (eenmalige chat) – Kosten: EUR 1,50 per bericht, max EUR 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: STOP naar 2800 De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze diensten is 18 jaar – Alle personen die op deze website te zien zijn waren 18 jaar of ouder op het moment dat deze foto’s zijn gemaakt. Het gaat hier om een 1:1 entertainmentdienst “fictieve profielen – geen afspraken mogelijk” Bluspunt leeft de regels na zoals opgesteld in de “-gedragscode” & “Reclamecode -Dienstverlening” WEBSITE: -Gedragscode | Privacybeleid | Voorwaarden | Klantenservice

Details

Zoek een date in: Beekbergen, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op