Help Jij Mijn Sexbeleving Op Te Krikken ? te Koop

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Help Jij Mijn Sexbeleving Op Te Krikken ? te Koop

Hallo daar, Sandra hier, leuk dat je gereageerd hebt op mijn advertentie op internet ! Blij dat ik de kans krijg mijn sexbeleving wat op te krikken, op sexgebied heb ik vrij aparte wensen denk ik, bijzondere dingen winden mij op, een simpel zakenmannetje kan in die behoeftes niet voorzien, dat besef ik heel goed, dat betekend dat ik het verderop moet gaan zoeken, toch ? Daarbij ben ik ook veel alleen, en in je eentje is dat helemaal niet te doen. Fijn dat je me wilt helpen, heel fijn ! Ben benieuwd naar JOUW wensen, hopelijk komen die een beetje overeen met de mijne ! Omdat mijn man van niets weet is het moeilijk mailcontact te behouden, aangezien de pc in feite zijn domein is !

Hopelijk vind je het niet erg mij te contacteren via , het moet niet lang duren, liefst niet zelfs, het gaat me om de ontmoeting, lange gesprekken via berichten ben ik niet van plan te gaan onderhouden, wil jij dat wel ? Reageer dan maar liever niet.

Stuur me een berichtje zou ik zeggen, we komen er zeker uit !FF Sandra naar 2323 (1.5pb, max 2 pvb).

Details

Zoek een date in: Luik, Saint-Nicolas  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op