Help Mijn Man Gaat Vreemd !!!

Hoi ik ben Tara een getrouwde vrouw van 35 jaar. Sinds kort ben ik erachter gekomen dat mijn man vreemd gaat. Het is aan zijn hele gedrag te merken. Met name ons sex leven leidt hier enorm onder. Omdat ik het moeilijk vind om hem er zo op aan te spreken heb ik besloten om het voorlopig nog aan te kijken. Het vreemde is dat ik nog wel veel om hem geef maar te gelijk een hoop te kort kom. Ik zoek een serieuze vriend die mij wil verwennen en klaar staat wanneer dat nodig is. Wie weet, wordt het wel meer dan een date.kan jij mij geven wat ik tekort kom? Laat mij dan niet langer wachten en laat wat van je horen.Tara

Details

Zoek een date in: Friesland, Leeuwarden  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op