Het Eigen Wat Ik Mis En Een Leuke, Lieve, Warme, Zachte Man te Koop

  • Homepage
  • >
  • Luxemburg
  • >
  • Het Eigen Wat Ik Mis En Een Leuke, Lieve, Warme, Zachte Man te Koop

hallo leuke mannen,ik ben een jonge kleuterleerares, ben ik helemaal gek op jonge kindjes.eigenlijk heb ik alles wat mijn hartje begeerd, ik ben gelukkig, ik geniet van elke dag, en een geweldige vrienden kring, en een geweldige famillie.het eigen wat ik mis en een leuke, lieve, warme, zachte man.iemand waar ik op bouwen kan en die na dat we elkaar wat beter hebben leren kennen. misschien wel een relatie wil opbouwen. ben jij ook gek op kinderen, heb je een leuke baan en geniet jij net zo van het leven als ik?wacht dan niet langer en laat een bericht achter. naar: kj marlies 2323 1.5Eperontvangenbericht max2StoppenStuur stop

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Saint-Hubert  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op