Heyy Mannen Er Eens Zin In ?? te Koop

Hallo lekker mannen van nederland! Ik ben een dame die heerlijk kan genieten van een heerlijk potje sex en daar schaam ik me ook helemaal niet voor om dat te zeggen! Want opzich is sex een heel normaal onderwerp toch? Dus eigenlijk snap je denk ik wel waarom ik deze ad zet ik ben opzoek naar een man/jongen die eventueel een leuk avond met me op stap wil en dan na afloop mee wil gaan naar me huisje en daar heerlijk van elkaar te gaan genieten eventueel hoeven niet eerst wat leuks te doen dat laat ik ook aan jou over natuurlijk. En misschien vindt ik via deze weg wel een leuke man/jongen waarmee ik wat kan opbouwen maar dat zien we wel! Nou hopelijk tot snel PC HANNI 2323 Kussie Hanni 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max €4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP

Details

Zoek een date in: Hoensbroek, Limburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op