Hier Zit Ik Dan Lekker Op Jou Te Wachten

hier zit ik dan lekker op jou te wachten Naam: Orianna Leeftijd: 24 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Dongen Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: blond Over mij: Zo, kopje thee, laptopje op schoot, cartoon network aan en effetjes een profiel aanmaken 🙂 Zo begint mijn zaterdagochtend :p Serieus, mijn vriendinnen raadde mij aan dit niet te doen, en gewoon een jongen in een kroeg ofzo te leren kennen (alsof die allemaal zo perfect zijn) Nee, ik ga lekker op internet zoeken naar een leuke spontane en vooral gezellige jongen 😉 Dus dat is een subtiele hint voor “all you guys out there” om mij eventjes lekker op te vrolijken… Over jou: Dit is dan wel eerste keer dat ik serieus op internet via zo’n site naar een jongen zoek, maar je moet alles wel eens een keer geprobeerd te hebben. Dus hier zit ik dan lekker op jou te wachten… liefst dat je een berichtje stuurt en een leuke portretje 🙂 Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/VcRLg4

Details

Zoek een date in: Zaamslag, Zeeland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op