Hoe Kun Je Er Toch Aan Toe Zijn?

Hoi hoi! Ik ben Ise en ik ben helaas al 7 jaar terug mijn man verloren dus op jonge leeftijd al. Nu komt mijn gevoel voor het leven weer terug en zou ik graag weer wat contacten op doen. Of ik een relatie wil dat weet ik nog niet dat moet ik nog zien hoor. Maar iemand die ik op regelmatige basis zou kunnen zien voor lekkere dingen weer eens te kunnen doen daar zeg ik graag ja tegen. Ik kan ontvangen en verplaatsen dat is geen probleem. Het is voor mij dus al wel wat jaren geleden en misschien even onwennig in het begin maar ben er nu wel zeker aan toe. Ise

Details

Zoek een date in: Galmaarden, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op