Hoe Vind Je Mij Piercing te Koop

Hallo, ik ben altijd aan het expirimenteren met van alles. jullie kunnen maar 1 piercing zien van me. Ik heb er nog 2. eentje daar van zou ik graag testen. ik heb em nu dik een maand en als ik er zelf aan zit , gaan er trillingen door mijn lichaam die ik niet kan verwoorden. het is dat ik sociale verplichtingen heb, anders zat ik voortdurend te spelen ermee. ach ik schaam me eigenlijk een beetje. dit is een soort schrijf therapie voor me. wat ik eigenlijk stikum wil is iemand die met me wil experimenteren op dat gebiedje. ik vind het nu al spannend. wie weet je me wel. dikke kus amira. IB AMIRA naar 2323 1,5euro per bericht, max 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) Stoppen: stuur STOP,

Details

Zoek een date in: Friesland, Jubbega  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op