Hoop Een Eerlijke En Romantische Man Te Vinden

hoop een eerlijke en romantische man te vinden Naam: Ingrid Leeftijd: 33 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Zaandijk Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: bruin Over mij: Zelf vind ik dat je je eigen geluk maakt en dat de liefde gewoon op je af moet komen en niet moet zoeken op een site zoals deze. Maarrrrr toch laten overhalen door mijn vriendin, want volgens haar ben ik te vaak gekwetst door incompetente mannen!! Over jou: Is er tussen al deze mannen iemand die een beetje voldoet aan mijn wensen? Of is dat een beetje te hoog gegrepen?? Ik ben zo lang aan het zoeken, maar vaak…de gene waarop ik dan verliefd word, is dan al bezet, of blijkt achteraf gewoon getrouwd te zijn. Ik zou het fijn vinden om een eerlijke en romantische man te vinden. Warm en boven alles, eerlijk! Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/VK1jlQ

Details

Zoek een date in: Angelslo, Drenthe  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op