Hou Je Er Van Of Niet?

Tja zo is het nu eenmaal. Je houdt er van of je vind het helemaal niks. Mijn naam is Cloë, ik ben een 30 jarige vrouw uit Meerwijk. Ik ben opzoek naar mannen die het lekker vinden om eenmalig eens wat af te spreken zonder enige verplichting naar elkaar toe aangezien ik al een relatie heb. Natuurlijk is het erg belangrijk dat je van een lekker vol behaard kutje houdt, want die heb ik. Wil je mij en mijn kutje eens ontmoeten? Stel je dan eens uitgebreid voor en vertel me waarom ik jou wel zou willen ontmoeten, ik hoor het graag van je! Liefs Cloë

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Lessines  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op