Ik Ben Een Grote Fan Van Leer, Lak Enz, Vind Het Leuk Om Een Beetje Dominant Te Zijn

ik ben een grote fan van leer, lak enz, vind het leuk om een beetje dominant te zijn Naam: Willeke Leeftijd: 47 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Drenthe Woonplaats: Meppel Lengte: tussen de 1.50 en 1.60 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: zwart Opleiding: MBO Roken: Ja Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: Ik hou van SM, lak, leer, zweepjes, dominantie, rollenspel en nieuwe geile spannende dingen leren….. Over mij: Hoi en welkom op mijn profiel. Wie ben ik? Ik ben Willeke en ik ben een grote fan van leer, lak enz. Vind het leuk om een beetje dominant te zijn….wat accessoires(zweepje, blinkdoekje) e.d. vind ik spannend. Het mag er best wel een beetje ruw aan toe gaan, maar geen harde sm. Over jou: Ik kan en wil niet ontvangen. Ik kom graag op bezoek zodat ik altijd de keus blijf houden… Wat voor type man ik zoek?? Eentje die bij mij vertrouwen wekt en respect voor mij heeft.. leeftijd is niet erg belangrijk evenmin huidskleur…. Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/wi5cVv

Details

Zoek een date in: Sint-Genesius-Rode, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op