Ik Ben Een One Night Stand Type, Wil Graag Spannende Dingen Uitproberen

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Ik Ben Een One Night Stand Type, Wil Graag Spannende Dingen Uitproberen

ik ben een one night stand type, wil graag spannende dingen uitproberen Naam: Bianca Leeftijd: 19 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Weesp Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: grijs Haarkleur: donkerblond Over mij: ik ben een one night stand type, wil graag spannende dingen uitproberen, maakt niet uit hoe, zolang ik maar lekker klaarkom! Over jou: iemand uit de buurt ofzo, maar is niet vet belangrijk. geen bullshit persoon, of slap geouwehoer, daar kan deze meid niet tegen Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/12nrfak

Details

Zoek een date in: Luik, Nandrin  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op