Ik Ben Een Spontane Jonge Vrouw, Zoek Een Sexy Stoere Vent

ik ben een spontane jonge vrouw, zoek een sexy stoere vent Naam: micky Leeftijd: 30 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Haarlem Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: zwart Over mij: Leuke mannen, ik een spontane jonge vrouw, verzorgt, een goede en leuke baan en een goed eigen leven is op zoek naar contact met leuke sexy man met een baan en een eigen leven!! Zodat we samen de gezellige dingen van het leven kunnen ondernemen maar ook kunnen investeren in ons eigen ding. Over jou: Sexy, stoer en een brain is ook welkom. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/13lZtdw

Details

Zoek een date in: Moorslede, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op