Ik Ben Een Vrolijke Meid, Vol Levenslust En Wil Alles Ontdekken Op Elk Gebeid. te Koop

  • Homepage
  • >
  • Brummen
  • >
  • Ik Ben Een Vrolijke Meid, Vol Levenslust En Wil Alles Ontdekken Op Elk Gebeid. te Koop

Roosje is mijn naam, hoi,Vind je roosje geen mooie naam?Een roos (rood) staat voor liefde, een witte staat voor het volgend jaar zou ik het heel erg leuk vinden als ik misschien eens van jou een roos zal krijgen .Eentje waar van jij vind dat die bij mij past.Ik ben nammelijk gek op rozen en al zijn kleuren.Ik ben een vrolijke meid, vol levenslust en wil alles ontdekken op elk gebeid.Laat jij wat van je horen ? naar: kj roosje 2323 1.5Eperontvangenbericht max2StoppenStuur stop

Details

Zoek een date in: Brummen, Gelderland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op