Ik Ben Gewend Aan Ballen.

Haha ik kon het niet laten, ik ben gewend aan ballen! Alleen maar omdat ik Tennis speel hoor haha. Voor de rest zie ik niet zoveel ballen, oh ja, voetballen en basketballen ook op mijn werk. Nou je merkt het, ik kom ballen tekort en laat ik net ballen nou heerlijk vinden. Ik kan er uren mee spelen, lekker strelen, zachtjes likken en zuigen… Ik raak van het onderwerp af geloof ik. Ik zoek een man om mijn behoeftes te stillen. Ik heb er heel wat en kan geen genoeg krijgen van sex. Ik ben daar gewoon eerlijk in, ik ben niet verslaafd ofzo, maar zou het liefste twee keer dag klaarkomen. Wie oh wie kan mij helpen?
Pascalle…

Details

Zoek een date in: Gelderland, Groesbeek  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op