Ik Ben Het Alleen Zijn Helemaal Zat

Mijn naam is Lotte, ben 26 jaar en ben gek op muziek. Zingen is mijn passie en ik heb al op verschillende podia mogen optreden. Veder wil ik me gaan expertisen in piano lessen, zodat ik mijn zang met de piano kan combineren. Helaas heb ik net een vervelende relatie achter de rug en ik durf niet zo goed meer. Maar via deze site wil ik toch in contact komen met een leuk iemand. Naast muziek ben ik gek op lange wandelingen maken op het strand en er een heerlijk rosétje drinken. Geef jij mij weer het vertrouwen en lekkere rosétjes? Stuur dan een je naar mij. nog meer contact advertenties op datingafspraakjes
LOTTE naar 7278 (voor Belgie) Stuur DC( spatie) LOTTE naar 2323 (voor Nederland) Voor NL: 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode
Voor BE: 18 + 1.5 €/. Stop: send STOP, info at

Details

Zoek een date in: Châtelet, Henegouwen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op