Ik Ben Iemand Die Vrolijk En Positief In Het Leven Staat

Ik ben iemand die vrolijk en positief in het leven staat Naam: joy Leeftijd: 25 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Rosmalen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Opleiding: HBO Roken: Ja Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: Genieten van het leven, uitgaan, stappen en dingen doen die goed voelen. Over mij: Ik ben iemand die vrolijk en positief in het leven staat. Bij mij is het glas altijd half vol. Verder ben ik ambitieus en geniet ik van aandacht en mensen om mij heen. Over jou: Mijn droomman: een man met passie, gevoel voor humor en het liefst ook iemand die goed voor zichzelf kan zorgen, dus mannen die als hobby hebben om de hele dag op de bank te hangen, doe geen moeite. Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/zu5eft

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Antwerpen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op