Ik Ben Op Zoek Naar Echte Vriendschap En Liefde ! te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Ik Ben Op Zoek Naar Echte Vriendschap En Liefde ! te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben Tanja een erg gepassioneerd en romantische dame en niet bang om mijn gevoelens te tonen. Ik zal altijd mijn man goed behandelen, met respect en liefde.Ik geloof dat een sterke relatie niet alleen gebaseerd is op seks, maar op communicatie, vertrouwen en betrokkenheid en voortdurend samen te werken en eerlijk zijn. Ik ben geïnteresseerd in een man om een ​​vriendschap op te bouwen die zal leiden tot een serieuze relatie. Een man die mijn beste vriend, vertrouweling, metgezel, partner, echtgenoot, vader en de beste minnaar kan zijn in de wereld. Ben jij die man die mij dit kan bieden? Wacht dan niet met reageren en stuur je nummer!

Details

Zoek een date in: Drenthe, Meppel  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op