Ik Ben Toe Aan Een Nieuwe Hete Relatie, Ben Gescheiden Vrouwtje Van 38 Jaar

Ik ben toe aan een nieuwe hete relatie, ben gescheiden vrouwtje van 38 jaar Naam: Anoek Leeftijd: 38 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Utrecht Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: blond Opleiding: MBO Roken: Ja Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: Dagje sauna en heerlijk genieten van een gezichtsbehandeling of een massage. Reizen. Over mij: Ik ben een gescheiden vrouw met 2 kinderen. Ik werk als administratief medewerker bij een accountant. Ik ben gek op verre reizen en de landen die zeker nog op mijn verlanglijstje staan zijn Bali en Australië. Ik ben toe aan een nieuwe relatie. Over jou: Misschien lig ik met jou wel over een paar jaar op een wit strand in Bali? Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/xHcwjG

Details

Zoek een date in: Hastière-Lavaux, Namen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op