Ik Bezorg Jou Een Natte Geile Nacht. te Koop

Ik ben een vrolijke persoon, Ik hou van lachen, reizen, dansen, en van Afrikaans muziek. Ook ben ik een Jazz liefhebber. Ik hou van een tropische sfeer. Ik ben erg spontaan en zelfstandig. Verder studeer ik nog, ik wil namelijk iets in de advocaten wereld gaan doen. Maar toch zoek ik een leuke vriend om leuke dingen te mogen gaan doen. Vindt je mij een leuke meid, neem contact op zou ik zeggen :).KE Grace (je bericht) naar 7222Liefs Grace, 1,5e per ontvangen bericht. max. 2. Stoppen? stuur KE STOP naar (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur KE STOP naar (BE)

Details

Zoek een date in: Gedinne, Namen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op