Ik Heb Altijd Een Lekker Nat Poesje te Koop

Hallo nederlandse mannen, ik ben joyce, een lieve en hete dame van 37. ik beleef er erg veel aan om bij mij thuis in assen lekkere geile mannen te verwennen, ikben stapeldol op sex. ik wil me graag door jou laten gebruiken..2 mannen zijn ook welkom! ik ben een ware nymphomaan dus krijg er nooit genoeg van, heb altijd een lekker nat poesje. ben je op zoek naar sex met een lekkere lieve en zeer hete dame? bel me dan. ik doe niet anaal, wel plassex(actief)..alles veilig, met cd.. geen extreme sex, wel 100% geile sex. prijs: 100 euro per uur. dagelijks vanaf 10.30 en ’s weekends vanaf 13.00 uur. tot snel, lekkere man, alvast een geile kus! xxx joyce

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Zaandijk  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op