Ik Heb Een Geile Fantasie! te Koop

Mijn geile fantasie is om op een hotelkamer vastgebonden en geblinddoekt op handen en knieën af te wachten hoe ik geneukt ga worden. jij komt geruisloos de kamer binnen. Jij doet een condoom om en steekt jou grote harde pik in mijn natte doosje. Als jij klaar bent ga je weg zonder iets te zeggen. Lijkt dit jou wat ? Dan hoor ik graag van je ! Ondanks dat ik je niet zelf kan zien, (maar misschien wel een beetje voelen?) heb jij de leeftijd van tussen de 25 en 35 jaar, bent slank tot atletisch van postuur en zeker goed geschapen ! Hierbij alvast een voorproefje van wat je te wachten staat….X-Monja kj monja 2323 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max € 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP,

Details

Zoek een date in: Utrecht, Veenendaal  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op