Ik Heb Er Zin In Jij Ook?

Hey hoi nou ik ben dus serena,34 jaar jong, fris en toe aan een kerel! Ja je zal wel denken tuurlijk dat zal wel maar het is zo heb lang zat stil gezeten en de brave meid uit gehangen ben sinds kort weer vrij gezel en wil gaan genieten, los gaan doen wat ik wil en ja jij natuurlijk haha,
Ik ben zelf enorm open spontaan en lekker makkelijk in de omgang, ik wil zo veel nieuwe dingen gaan doen en proberen heb er echt zin in, is net of ik weer opnieuw begin met leven ken je dat? Dus weet en heb jij ideetjes of wil jij ook net als ik lekker los gaan? thuis/hotel/parenclub of sauna? Laat het me dan even weten wil je? ik hou van sex en humor, hoort er wel bij niet te stijf lekker los, doen wat in je op komt en als het niks blijkt te zijn dan lachen we erom niks is raar wel dan?
denk jij dat jij dat met en voor mij kan zijn? let me know ik ben er wel voor in roep het maar eens niks is me te gek denk ik zo! Ik wacht in spanning af en ja, wie weet tot heel snel! Lekkere kus alvast van mij! waar je maar wilt:)
Xxxx serena

Details

Zoek een date in: Bierbeek, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op