Ik Heb Zin In Een Lekker Avontuurtje

Via deze weg ben ik op zoek naar een man of vriend die eens een keertje wat leuks met mijn wil gaan doen. Ben al een tijdje singel nu. Mijn vorige vriend heeft me belazerd met een oudere vrouw. Schijnbaar had zij hem meer te bieden op het gebied van sex. Zelf vind ik dat ik een man best lekker kan verwennen en heb ook best vaak sex dus ik heb geen idee of het nu aan mij lag of ik iets fout heb gedaan. Denk eigenlijk dat er niks mis is met mijn,wat denk jij ? Ben jij die man die ook ready for sex is en tussen de 20 en 60 jaar oud ? Ik wil nu wel eens weten wat ik verkeerd doe in bed…

Details

Zoek een date in: Maasland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op