Ik Hou Van Sex En Passie, Liefst Nog Met Een Flesje Erbij Want Dan Gaan Alle Remmen Los

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ik Hou Van Sex En Passie, Liefst Nog Met Een Flesje Erbij Want Dan Gaan Alle Remmen Los

ik hou van sex en passie, liefst nog met een flesje erbij want dan gaan alle remmen los Naam: Belinda Leeftijd: 51 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Friesland Woonplaats: Kornwerderzand Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Over mij: Ik en mijn vriend hebben een open relatie, voornamelijk omdat hij in Spanje zit en ik hier. En tussen ons is afgesproken dat wij, als wij niet bij elkaar zijn toch aan onze trekken moeten komen. Dus ik ben niet op zoek naar een vaste relatie. Ik hou van sex en passie. Liefst nog met een flesje erbij want dan gaan alle remmen los. Helaas ben ik wel een roker, dus als je echt iets wil, moet je er maar mee leven. Over jou: Ik stel niet te veel eisen, Je mag wel jonger dan mij zijn, Je wordt niet verliefd, geniet van sex en passie. drinkt graag een glaasje mee. Niet te behaard, en wel hygienisch Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Uym8Lk

Details

Zoek een date in: Limburg, Lindenheuvel  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op