Ik Kan Wel Stellen Dat Genieten Een Grote Hobby Is Van Mij

  • Homepage
  • >
  • Braives
  • >
  • Ik Kan Wel Stellen Dat Genieten Een Grote Hobby Is Van Mij

ik kan wel stellen dat genieten een grote hobby is van mij Naam: tine Leeftijd: 32 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Flevoland Woonplaats: Schokland Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: grijs Haarkleur: gekleurd Opleiding: MBO Roken: Nee Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: Ik probeer toch altijd om 3 keer per jaar op vakantie te gaan. Daarnaast kan ik wel stellen dat genieten een grote hobby is van mij. Over mij: Ik ben een no-nonsense vrouw met een uitgebreide interesse. Ik sport graag en ben gek op Italie. Het land, de mensen, het eten… Wanneer ik op vakantie ga zoek ik het liefste de zon op. Lekker op het strand of een heerlijk glas witte wijn drinken op een terras en naar de voorbij lopende mensen kijken. Daar kan ik uren van genieten. Humor en vrienden zijn belangrijk voor mij. Mijn vrienden zijn erg verschillend. Dat vind ik juist zo leuk. Ik vind het boeiend om mensen met verschillende achtergrond of cultuur te leren kennen. Verder heb ik een goede baan probeer ik iedere dag te leven alsof het de laatste is. Genieten dus. Over jou: Je hebt een eigen leven en bent niet op zoek naar een vaste relatie. Je hebt een leuke vriendengroep en houdt van het leven. Daarnaast ben je niet discriminerend en sta je stevig in je schoenen. Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/xWSDPE

Details

Zoek een date in: Braives, Luik  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op