Ik Laat Me Graag Door Jou Verrassen

ik laat me graag door jou verrassen Naam: nikki Leeftijd: 25 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Boxtel Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: rood Over mij: Hoi, ik ben Nikki en ik heb me ingeschreven om eens rond te kijken. Ik ben wel nieuwsgierig geworden. Alleen die hartjes, daar heb ik niet zoveel mee. Ik heb liever direct persoonlijk contact bent je. Ik ben een leuke vrolijke meid. Ik kan in het begin een beetje verlegen overkomen maar wanneer je me echt leert kennen, zul je veel plezier met me hebben. Nou, ik ben wel benieuwd naar wie jij bent. Stuur je me een berichtje? Ik ben niet zo handig met computers maar als dit lukt, lukt het zeker je te antwoorden! Over jou: Ik laat me graag door jou verrassen. Ik val niet op 1 bepaald type. Als het maar klikt. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Yl7olK

Details

Zoek een date in: Anderlues, Henegouwen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op