Ik Mis Is Een Intiem Iemand, Om Ervaringen, Liefde En Passie Mee Te Delen

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ik Mis Is Een Intiem Iemand, Om Ervaringen, Liefde En Passie Mee Te Delen

ik mis is een intiem iemand, om ervaringen, liefde en passie mee te delen Naam: fabienne Leeftijd: 38 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Prinsenbeek Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Alleenstaande moeder van twee kids. Mijn ex en ik zijn nu een jaartje uit elkaar en dat is soms toch wel moeilijker dan gedacht, maar ik ben een sterke vrouw 😉 Goed eten, sporten en behulpzame vrienden helpen daar goed bij. Ik werk als commercieel medewerker bij een groot electronica bedrijf. Over jou: Voor mijn gevoel heb ik alles in de wereld, maar wat ik mis is een intiem iemand, om ervaringen, liefde en passie mee te delen. Je moet open zijn, voor mensen, de druk aankunnen. Je bent niet moeilijk of ingesloten. Ik heb een sterke man nodig en mij heerlijk kan verwennen 😉 Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Qz2ns6

Details

Zoek een date in: Limburg, Moesel  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op