Ik Raak Soms Wel Uitgekeken Op Mijn Hulpmiddelen In Mijn Nachtkastje

  • Homepage
  • >
  • Henegouwen
  • >
  • Ik Raak Soms Wel Uitgekeken Op Mijn Hulpmiddelen In Mijn Nachtkastje

ik raak soms wel uitgekeken op mijn hulpmiddelen in mijn nachtkastje Naam: Esther Leeftijd: 39 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Wormerveer Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Om te beginnen, ik ben zeer verlegen en tot mijzelf getrokken. Ik ben niet bepaald een uitgaanstype en van drukte zoals een mensenmenigte kan ik absoluut niet tegen. jammer genoeg leer ik hierdoor geen mannen kennen. Ik geloof bijna niet dat ik dit zeg, maar ik raak soms wel uitgekeken op mijn hulpmiddelen in mijn nachtkastje. Het zou voor mij werkelijk een opluchting zijn om een man te ontmoeten, aan te spreken en van daaruit verder kijken. Bij mij kom ik meestal niet eens bij de ontmoeting. Met mijn werk kom ik ook weinig in contact met andere mensen, behalve via de telefoon. (Ik werk als helpdesk-medewerker voor een grote bank) Eerlijk toegeven, ben ik wel bijna verliefd geworden op een stem van een man die mij belde voor financiele hulp. Maarja, verder dan dat is het nooit gekomen. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/TU16uH

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Mons  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op