Ik Sta Open Om Mannen, Vrouwen En Stellen Te Ontmoeten

  • Homepage
  • >
  • Leusden
  • >
  • Ik Sta Open Om Mannen, Vrouwen En Stellen Te Ontmoeten

ik sta open om mannen, vrouwen en stellen te ontmoeten Naam: Wendy Leeftijd: 29 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Oosterhout Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Ik heb een heerlijke geile zomer vol sex gehad, op vakantie in Bulgarije had ik een sexvriendje ,maar nu het winter is mis ik deze tijd meer dan ooit. Ik woon alleen in Oosterhout Brabant en moet dus altijd maar met mezelf spelen,maar jij wilt daar vast wel verandering in brengen? Ik doe wel alleen safe sex, dat is de enige voorwaarde die ik heb,verder ben ik zeer ruimdenkend en hou van oraal, anaal, kamasutra. Over jou: Ik sta open om mannen, vrouwen en stellen te ontmoeten en ook de leeftijd maakt me niet zo heel veel uit….. De foto’s in mijn profiel zijn van afgelopen zomer en ik hoop dat als wij een klik hebben dat ik over twee maanden weer wat nieuwe foto’s kan toevoegen. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/11ZFyBT

Details

Zoek een date in: Leusden, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op