Ik Vis Niet, Ik Heb Alleen Graag Seks.,

Ik ben enorm verzot op seks, en het liefst zo vaak mogelijk, ik wil ook eens buiten de deur snoepen maar heb dit nog nooit gedaan, mijn man is niet meer van het gezellig zijn met de vrouw, die is bezig met alleen maar vissen en zijn andere hobby’s met zijn maten, niet dat mijn leven saai is maar ik zou het toch wel leuk vinden om nog eens een beetje actief te zijn hoor! De eerste stap is het vinden van een man, discreet, die er tegen kan dat ik rap behoefte heb aan wat intieme momenten, verras mij met een leuk bericht!

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Maaseik  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op