Ik Wil Actie!!

Haha je snapt natuurlijk wel over wat voor een actie ik het heb. Ben jij een nette en verzorgde man en wel denkt deze dame aan te kunnen dan ben je al de eerste ronde door. Ben je dan ook in voor aparte dingen en ben je spontaan en avontuurlijk ben je ronde twee ook door. Je bent er al bijna, kan je omgaan met iemand die lekker chaotisch maar wel genietend in het leven staat en kan jij mij dan al dat extra’s geven wat ik verlang? Als je dat allemaal in je hebt dan moet je maar eens gauw contact met me opnemen, want dan zou het best wel eens kunnen zijn dat ik jouw in mijn aparte vriendenlijstje zet! Durf je het aan?

Details

Zoek een date in: Driehuizen, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op