Ik Wil Een Lekkere Vent Aan De Haak Slaan En Mij Flink Laten Verwennen

  • Homepage
  • >
  • Meulebeke
  • >
  • Ik Wil Een Lekkere Vent Aan De Haak Slaan En Mij Flink Laten Verwennen

ik wil een lekkere vent aan de haak slaan en mij flink laten verwennen Naam: Melanie Leeftijd: 38 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Bussum Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Over mij: Ik denk hiermee mijn man aardig terug kunnen te pakken. Het botert al niet zo tussen ons, en van de week toen hij op zakenreis was, belde zijn “vriendin”!! na het bijkomen van de woede, dacht ik;wat hij kan, kan ik 10 keer beter. Een lekkere vent aan de haak slaan en mij flink laten verwennen! De foto’s waren met tegenzin van mij gemaakt door mijn man, maar nu kan ik ze wel mooi gebruiken voor mijn profiel. Hopelijk bevallen ze de kijkers. Over jou: Momenteel ben ik getrouwd, al hoewel niet voor lang. maar in een liefdes relatie heb ik nog geen interesse, sorry. Daar is het nog te vroeg voor. Waar ik wel interesse heb? Iemand die mij eens flink kan laten genieten, Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/R0PpT6

Details

Zoek een date in: Meulebeke, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op