Ik Wil Graag Mijn Passie Delen

Hm, waar zal ik beginnen? Misschien met mezelf even voor te stellen? Mijn naam is Belinda,en woon in Eindhoven. Ik ben alleenstaand en heb geen kinderen. Eigenlijk ben ik op zoek naar een man die samen met mij mijn passie wil delen, ik hou enorm van de natuur en van lekker koken en eten. Met alles wat ik huis heb maak ik een heerlijk etentje voor je klaar, afgewerkt met mijn eigen fantasie ;-)) En die fantasie hou ik nog even als een verrassing. Zoals ze zeggen gaat de liefde van de man door de maag, wie weet kan ik je via deze weg verleiden? Zie je een etentje bij kaarslicht wel zitten om elkaar beter te leren kennen?

Details

Zoek een date in: Bièvre, Namen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op