Ik Wil Het Doen! Met Jou!

Dit lijkt mij nu ontzettend geil een golden shower, heerlijk zo’n warme straal over mijn lichaam tussen mijn borsten en langs mijn billen. Mijn naam is overigens Moniek en ben ook getrouwd maar mijn partner is hier totaal niet van gecharmeerd dus vandaar dat ik het nu in een andere richting ga zoeken. Want ik ben vast niet de enige die dit ook zo heerlijk geil vind. Ben jij een man en word jij ook al geil bij de gedachte om mij lekker onder te mogen plassen ? Dan zou ik graag eens met jou in contact willen komen, ik wacht op je …Geile kusjes van Moniek

Details

Zoek een date in: Friesland, Makkum  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op