Ik Wil Het Graags Eens Doen Met Een Man Tussen De 18-45 Jaar! te Koop

  • Homepage
  • >
  • Ens
  • >
  • Ik Wil Het Graags Eens Doen Met Een Man Tussen De 18-45 Jaar! te Koop

Ik ben Voika, een 56 jarige vrouw uit een kleine plaatsje ergens in nederland. Ik ben al 10 jaar weduwe. Bij mijn speurtocht over het internet vond ik deze advertentie site. Dit vind ik erg spannend en wil dit ook wel eens proberen. Ik zou het graag een willen doen met een jonge jongen of man, leeftijd tussen 18 en 45 jaar. Zou jij met mij sex willen hebben en mij weer eens willen laten voelen wat ik al die jaren hebt gemist? me snel dan hoor je zeker van mij. Beslist geen mannen ouder dan 50 jaar! kj voika naar 7880 1,5e per ontvangen bericht. max. 2.per verstuurd bericht Stoppen? stuur KJ STOP naar 7880 (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur KJ STOP naar 7880 (BE)

Details

Zoek een date in: Ens, Flevoland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op