Ik Wil Lekker Los Gaan

Ik heb al een tijdje zitten denken hoe ik dit ga aanpakken en ik denk dat ik maar gewoon moet beginnen. IK ben Greet uit Lelystad en ik ben 27 jaar. Ik ben een volle meid en schaam me daar niet voor. Alleen maakt het me soms wel wat onzeker. Ik ben dan in het begin ook best wel een beetje verlegen, maar als ik eenmaal los ben dan ben ik niet meer te stoppen en zal je me nog moeten afremmen voor ik je volledig afmat. Hou jij van een lekkere volle boezem en vind je het niet erg langzaam te starten en heftig te eindigen, neem dan contact met mij op en dan kunnen we al van start gaan. Kusjes van een verlegen Greet

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Meerhout  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op