Ik Wil Sexervaring!

Hoi ik ben Ankie ik ben 19 jaar en ik ben op zoek naar een jongen of man die mij wat meer ervaring wil geven qua sex. Ik ben hierin behoorlijk groen, want ik heb nog maar 1 x sex gehad. Hiermee bedoel ik dan all the way, want andere dingen heb ik wel gedaan (mond/handwerk) Ik wilde mezelf aldoor voor iemand bijzonder bewaren, maar helaas had ik me behoorlijk vergist en was mijn eerste keer de grootste blunder aller tijden en werd gelijk erna gedumpt ook. Ik ben het zat om te wachten, vooral omdat mijn lijf en mijn hormonen het nodige verlangen en ik er meer dan toe ben om te genieten. Ik wil genieten, ik wil een uitdaging. Ik wil een man die van sex houdt en me niet enkel wil gebruiken. ben jij die leuke en eerlijke man die geduld heeft om me van alles te leren dan hoop ik van je te horen! Want dat ik groen ben houdt niet in dat ik preuts ben en wil zeker veel doen en genieten! Geile groet Ankie

Details

Zoek een date in: Luik, Remicourt  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op