Ik Wil Weer Seks! Kan Jij Me Helpen??

Het jaar begon allemaal zo goed tot mijn man mij verliet voor mijn beste vriendin. Toen toch wel het vertrouwen verloren in mannen, en om weer een relatie te beginnen zie ik dus niet zitten. Ik heb mijn “plezier uurtje” kunnen redden met een vibrator. Hoe erg ik ook het vertrouwen ben verloren in mannen, verlang ik wel naar lichamelijk contact als ik met mezelf bezig ben. En ik wil alleen maar serieuze reacties erop hebben. Zo een advertentie plaatsen is ook de eerste keer voor mij.

Details

Zoek een date in: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op