Ik Zoek Een Heerlijk Gozer Die Mijn Genotspartner Wil Worden.

Als 31 jarige sportverslaafde ben ik op zoek naar een partner de mij kan bijbenen op sportief vlak. Ik sport beroepsmatig, en ik sport ook in mijn vrije tijd heel erg veel. Er zal bij mij geen dag voorbij gaan zonder sporten. Ik vind het heerlijk, het is gezond en het is gewoon het belangrijkste in mijn leven. Maar ik wil eigenlijk wel een stapje verder in mijn leven, en dat wil zeggen dat ik mijn leven wil gaan delen en ook langzaam ga denken aan de toekomst. Zou jij zo sportief zijn om hier samen met mij over te willen denken?

Details

Zoek een date in: Kortenaken, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op