Ik Zoek Een Lekkere Vent Voor Spannende Avondjes

  • Homepage
  • >
  • Eeklo
  • >
  • Ik Zoek Een Lekkere Vent Voor Spannende Avondjes

ik zoek een lekkere vent voor spannende avondjes Naam: Sharon Leeftijd: 51 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Bussum Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Ik hb een leuk leventje, kom eigenlijk niks te kort, Ik werk, heb een leuke baan, de beste vriendinnen die een vrouw kan hebben, altijd in voor iets leuks, gezellig uit eten, stappen of een weekendje spa. Over jou: Ik ben niet op zoek naar een typisch hollandse vent, m.a.w. Geen voetballiefhebber, geen jan smit leifhebber of andere hollandse gedoe. Ik wil wel een slimme nuchtere vent over de vloer. Niet ouder dan mij, zelfde leeftijd, en als ik het echt spannend voor mijzelf wil maken, iemand die wel eventjes jonger dan mij is 😉 Ik heb een hekel aan rokers, je hebt dan totaal geen kans. Ookal ben je gestopt, die geur gaat echt niet weg! Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/UqkUG8

Details

Zoek een date in: Eeklo, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op