Ik Zoek Een Man Die Een Beetje Op De Zelfde Golflengte Zit Qua Seksuele Voorkeuren

  • Homepage
  • >
  • Medemblik
  • >
  • Ik Zoek Een Man Die Een Beetje Op De Zelfde Golflengte Zit Qua Seksuele Voorkeuren

ik zoek een man die een beetje op de zelfde golflengte zit qua seksuele voorkeuren Naam: tanja Leeftijd: 34 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Maarsbergen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: blond Over jou: Hallo mannen, Wat ik hoop te vinden hier ? Een lekkere geile date, ik zeg het maar kort en bondig. Wel zoek ik een man die een beetje op de zelfde golflengte zit qua seksuele voorkeuren. Ik hou ervan om lekker hard geneukt te worden, ook om uitvoerig gelikt te worden, maar vind het ook heerlijk jou te pijpen. Ook anale sex ga ik niet uit de weg. Kan jij je hierin vinden? Leeftijd vind ik niet zo belangrijk! Als je maar eerlijk en betrouwbaar bent. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/SYEyri

Details

Zoek een date in: Medemblik, Noord-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op