Ik Zoek Een Minnaar, Jij Een Minnares?

Hallo, ik ben Franny, 44 jaar en woon in Flevoland. Ik ben al weer een paar jaar gescheiden en als je mijn oproep leest dan weet je waar ik behoefte aan heb. Ik ben op zoek naar een lieve minnaar, ben jij op zoek naar een lieve minnares? Dat zou geweldig zijn want dan kunnen we elkaar eens ontmoeten en kijken of de klik er is. Dat zou toch heerlijk zijn, we zijn op onze leeftijd echt nog lang niet uitgeblust, dus mannen, lijkt het je wat? Laat dan wat horen van je. En vertel me daarbij dan ook meteen je wensen, want dan kan ik vast een beetje kijken of we op dat vlak gelijk liggen.Wel een bericht sturen dan he?
Kus Franny.

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Thuin  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op