Ik Zoek Een Spannende Vriend te Koop Gevraagd op Tweedehands

Zal ik wat over mezelf vertellen? Ik heet kelly, leeftijd 28 jaar, en ben de helft van een tweeling. Mijn zus heeft al een leuke vriend, ik heb wel eens geprobeerd om hem voor de gek te houden, maar helaas is dat toen niet gelukt. Daarom ben ik nu dus op zoek naar een spannende vriend helemaal voor mij alleen. Die echt van van alles houd en alles wilt uitproberen Waar ben jij naar op zoek? Want je zit nog steeds te lezen…. Misschien kun je me beter een leuke mail sturen, want zo weet ik niet dat je mijn advertentie aan het lezen bent. Ik ben best wel een apart iemand hoor, dus dan weet je dat alvast.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Woudhuis  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op