Ik Zoek Iemand Voor Een Serieuze Relatie (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Friesland
  • >
  • Ik Zoek Iemand Voor Een Serieuze Relatie (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo, ik ben 21 jaar en heb nog nooit een serieuze relatie gehad. Wel heb ik een paar dates gehad, dus ik ben geen maagd meer. Nu wil ik toch wel een serieuze relatie, als jij daar ook aan toe bent, zoek dan niet verder. Wil je alleen een date voor een enkele keer, dan hoef je niet te reageren. Ik heb geen zin in uren lange gesprekken op internet, dus als je geïnteresseerd bent, mail me dan je 06 nummer. Liefs Nienke

Details

Zoek een date in: Friesland, Sint Annaparochie  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op